JOWAE COSMÈTICA NATURAL

Es la primera marca de tractaments fitoactius (procedents de las plantes tradicionals) que restableix l’equilibri de la pell front a les agresions diaries i fa que recuperi la seva armonía natural.

No son cosmètics al ús, sinó autèntics rituals naturals inspirats en la cosmètica coreana. ¡Son deliciosos i molt eficaços!

 

IAP PARFUMS

La línea de colonies IAP Pharma está enfocada a dones i homes actuals, dinàmics a qui agrada cuidar-se tant per dins com per fora, i al  temps es preocupen per la seva salut.

Les fragancies IAP Pharma desprenen joventut, força i vitalitat ja que pots trobar un ampli catàleg amb més de 70 referencies adaptant cada perfum a l’època de l’any segons la familia olfativa o el teu estat d’ànim. Tot a un preu molt econòmic que varía en funció del volum del perfum.

DIFUSOR BULLE PRANAROM

Pranarom Difusor Bulle amb un diseny minimalista,  en fusta i amb una esfera en forma de bombolla de vidre, es fàcil d’usar i al mateix temps presenta un accesori molt bonic per qualsevol racó de la teva  casa o qualsevol estança de treball. Aquest difusor Pranarom Bulle realitza difusió en sec o en fred, per la qual cosa no necessita aigua per funcionar.

PLANTILLES SCHOLL IN-BALANCE
  • Les plantilles Scholl In-Balance  ajuden a alleugerir el dolor en genolls, talons i cames endolorits degut a la tensió al caminar

 

IRRIGADOR WATERPIK® INHALÀMBRIC PLUS WP-450

Es un irrigador inalàmbric recarregable (no necessita piles) que assegura una higiene dental complerta en qualsevol moment i lloc.

Adecuat per obtenir una intensa neteja de las corones, implants i els aparells d’ortodòncia fixos

ARRECADES BIOETIC BIJOUX

Arrecades hipoalergèniques de disseny exclusiu.

El millor de tot és el preu: 5, 10 i 15€