Moltes de les malalties que patim avui en dia tenen el seu origen en l’intestí i són causades per un desequilibri de la flora intestinal.

D’acord amb les investigacions més recents, els probiòtics, unes bactèries benignes presents en suplements i aliments làctics, poden resultar molt eficaces en la prevenció i en el tractament de nombroses malalties com la diarrea, l’obesitat o el càncer.

Coneix les propietats més importants dels probiòtics i aprèn a cuidar el teu intestí, perquè és més important del que tu et penses.

Què són els probiòtics?

La FAO i l’OMS defineixen els probiòtics com a «organismes vius que al ser administrats en quantitats adequades proporcionen o generen efectes benèfics a la salut de l’hoste».

Generalment, els probiòtics solen ser bacteris, però també existeixen alguns fongs i llevats que poden actuar com a probiòtics.

Els probiòtics es troben en suplements o aliments làctics que posseeixen principalment espècies intestinals de lactobacils i bífidobactèries (iogurt, chucrut, kéfir, tempeh, encurtits …).

Els aliments que contenen probiòtics són considerats com aliments funcionals perquè, gràcies als seus compostos biològicament actius, provoquen un efecte beneficiós en la salut i poden prevenir i tractar diverses malalties.

Beneficis dels probiòtics

Els beneficis per a la salut associats amb la ingesta de dosis diàries de probiòtics són:

Millora del sistema de resposta immune.

Redueix els efectes negatius de prendre molts tipus d’antibiòtics.

Ajuda en la prevenció i tractament de la inflamació del còlon després de la cirurgia.

Ajuda a prevenir l’èczema en els joves.

Augment de la capacitat per digerir els aliments.

Terapèutics per a les infeccions virals de les vies respiratòries mitjançant el reforç del sistema immunològic en general.

Redueix la intolerància a la lactosa.

Reduïu l’ incidència d’infecció per llevats, vaginitis i candidiasi.

Augmenta la capacitat per assimilar els nutrients dels aliments.

Alleugera molts trastorns comuns com digestiu com a restrenyiment,  diarrea i el SII.

Actua com un tractament per a l’halitosi (mal aliento).

Augmenta la capacitat de sintetitzar la vitamina B.

Augmenta la capacitat per absorbir el calci.

Promou la lluita contra el tumor i l’activitat anti-cancer en el cos.

Neovital Health compta amb COMPLEX PROBIÒTIC que resulta una perfecta combinació de probiòtics i probiòtics per a l’organisme.

NEOVITAL